Nieuws

07-10-2019

Uitdaging voor Gebr. vd Maagdenberg in Brussel

Uitdaging voor Gebr. vd Maagdenberg in Brussel

Een zeer uitdagende opdracht voor Gebr. vd Maagdenberg in Brussel. Midden in het centrum van Brussel graaf werkzaamheden met een bijzondere kraan onder execptionele omstandigheden. Concentratie is key! De komende 13 dagen een bijdrage leveren. Daarna met de kraan terug naar Rotterdam voor het project aan de Blankenburg tunnel. Mooie afwisseling en een nieuwe ervaring door te werken op deze voor Europa unieke machine.

08-09-2019

Great-Lion Dealer vanaf 1 september 2019

Great-Lion Dealer vanaf 1 september 2019

Met enthousiasme kan ik melden dat ik vanuit MdV Service vanaf 1 september jongstleden dealer ben van Great-Lion. Onder de naam Great-Lion Rotterdam zal ik de merknaam vertegenwoordigen.

 

Uit persoonlijke ervaring kan ik aangeven dat de producten van Great-Lion een supreme werking hebben en zeer betaalbaar zijn. Deze combinatie maakt dat het mogelijk is voor iedereen om te genieten van een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je jouw kostbare bezit mooi kan houden.

Want zoals bij Great-Lion gezegd wordt;  Wat mooi is, moet mooi blijven!

 

Neem gerust even een kijkje op de nieuwe website inclusief webshop!   Great-Lion Rotterdam

 

 

08-09-2019

Vakantie weer voorbij!

Vakantie weer voorbij!

Na een paar weken genieten van de Spaanse zon weer terug aan het werk. Voordat ik weer voor Martens en van Oord naar Duitsland ga nog even een paar dagen aan de slag bij Rotterdams Steenzet Bedrijf voor het herstellen van een kade.

Vertrouwd werk met bekende collega's en weer even dicht bij huis.

05-08-2019

Laarse heide

Laarse heide

Nog net even voor mijn vakantie drie dagen op Laarse heide werken aan de aanleg van het nieuwe terrein. Zand putten met het materieel van Gebr. van den Maagdenberg.

01-08-2019

Twee dagen in de Botlek voor MVO schepen lossen

Twee dagen in de Botlek voor MVO schepen lossen

Terug uit Duitsland bijna tijd voor vakantie. Nog even twee dagen voor MVO schepen lossen in de Botlek.