Nieuws archief 2017

22-11-2017

Ondersteunen bij ROS overslag te Schiedam via VZR

Ondersteunen bij ROS overslag te Schiedam via VZR

De komende drie dagen even invallen bij ROS Overslag te Schiedam via VZR. De werkzaamheden bestaan uit het lossen van schepen met diverse ladingen. Vandaag gestart met zand later in de week volgt spoorbaan-ballast.

 

 

07-11-2017

Nieuwe opdracht gestart bij Heuvelman Ibis via Nautic Jobs

Nieuwe opdracht gestart bij Heuvelman Ibis via Nautic Jobs

Afgelopen woensdag gestart met wederom een leuke nieuwe uitdaging in Duitsland voor Heuvelman Ibis.

De opdracht is om de diepgang in de haven te vergroten. Met de kraan aan het baggeren. Doelstelling is om te zorgen dat we de geul voor 1 december op de gewenste diepgang brengen.

 

20-10-2017

Heavy Lifting in Frankrijk

Heavy Lifting in Frankrijk

Nog steeds volop bezig in Frankrijk voor Gebr. vd Maagdenberg op het project PPS. Het project loopt naar zijn einde, waarschijnlijk nog een kleine maand hier bezig.

30-09-2017

Eerste dag zit erop! 100% Tunning

Eerste dag zit erop! 100% Tunning

Een zeer geslaagde eerste dag op 100% Tunning voor ProNano Rotterdam. Veel bezoekers en interesse in onze producten. Op naar morgen!

23-09-2017

Gratis naar 100% Tunning - Nog 2 dagen

Nog 2 dagen om kans te maken op 2 gratis toegangskaarten voor 100% Tunning in Ahoy. Aankomend weekend is ProNano Rotterdam aanwezig op deze schitterende beurs en we bieden jou de kans om hier gratis naar toe te gaan. Wat moet je doen? Like de facebook pagina van ProNano Rotterdam en tag iemand die het verdient om naar dit evenement te gaan. actie ahoy

19-09-2017

Nieuw product - ProNano Leather Conditioner

Nieuw product - ProNano Leather Conditioner

Vanaf vandaag een nieuw product in de reinigings- en verzorgingsproducten van ProNano. Deze Leather Conditioner brengt uw oude kleur van uw leer terug en geeft het een nieuwe beschermende laag. De gel-emulsie aanbrengen met een spons of zachte doek en na het laten inwerken lichtjes uitpoetsen.Op de huidige lijn van producten een zeer mooie aanvulling wat maakt dat u uw volledige auto kunt onderhouden. Zie ook onze web-shop om te bestellen.

 

voor en na leather conditioner

 

 

15-09-2017

Foto moment Frankrijk MdV Service

Foto moment Frankrijk MdV Service

Even een mooie foto van het project waar ik nu nog bezig ben. Pijpleiding project voor PPS in Frankrijk via Gebr. van den Maagdenberg. Voorlopig nog 2 weken bezig en dan voor even weer terug naar Nederland.

09-09-2017

Pinnen bij ProNano Rotterdam

Pinnen bij ProNano Rotterdam

Vanaf vandaag kunt u ook betalen door middel van pinnen. We zijn in het bezit van een mobiel pin apparaat van de Rabobank waarmee zowel Maestro als V-pay betalingen geaccepteerd kunnen worden. Meer service en gemak voor onze klanten.

07-09-2017

Facebook ProNano Rotterdam

Facebook ProNano Rotterdam

Nu ook een eigen facebook pagina voor ProNano Rotterdam. Met regelmaat zullen we hier nieuwsberichten over ProNano plaatsen evenals leuke en interessante aanbiedingen! Nodig gerust uw vrienden en kennissen uit en like onze pagina.

26-08-2017

NIEUW! ProNano Detailing Wax

NIEUW! ProNano Detailing Wax

Detailing Wax is HET product om uw voertuig of machine in een handomdraai naar showroomstaat te herstellen. De detailing wax werkt kleur herstellend en camoufleert lichte krassen (swirls). Tevens biedt de detailing wax een langdurige bescherming tegen water en vervuiling.

 

Hoe dit product te gebruiken?

Het product vernevelen over het voertuig/de machine en daarna met een microfiber doek gelijkmatig verdelen. Na 3 minuten met een microfiber doek uit poetsen.

page loading